Haine Diesel copii Romania – calitate, inovatie, unicitate.

Mereu fidel filosofiei sale de a schimba lumea prin moda, Diesel a devenit marca unui stil de viata. De-a lungul anilor, acest lider al denimului a lansat tendinte, prin colectiile sale mereu impresionante. Colectiile dedicate copiilor urmeaza si ele liniile inovatoare si unice ale colectiilor pentru adulti, iesind in evidenta prin calitatea si design-ul exceptional.

Stiai ca citirea unui carti interesante declanseaza modificari in functionarea creierului, care pot dura cel putin cinci zile dupa incheierea lecturii?

Noi am descoperit mai mult de 100 carti captivante!

Vezi recomandarea zilei!

Diesel este unul dintre cele mai populare branduri din lume dedicate denimului si s-a nascut in 1978.

Renzo Rosso si fostul sau sef, Adriano Goldschmied, au fondat acest brand din pasiune pentru moda si din dorinta de a sparge tiparele si de a merge impotriva tendintelor. Au urmarit sa atraga clientii intr-o lume noua, originala, sa-i invite sa experimenteze si asa a fost. La 1985, Rosso detinea controlul complet al marcii, iar in 1996 a deschis primul magazin la New York.

Lansarea puternica a marcii s-a produs odata cu preluarea managementului creativ de catre Wilbert Das, in 1988.

Productia Diesel s-a extins la linii vestimentare pentru femei si barbati, parfumuri, ochelari de soare, lenjerie intima, incaltaminte, produse din piele, o colectie pentru casa, precum si colectiile Diesel Black Gold, Diesel Kid, si 55 DSL (divizia sportiva).

In 2008, o linie speciala de denim a fost creata in colaborare cu Adidas, si o editie limitata de 500 de masini a fost lansata in colaborare cu Fiat.

Astazi, produsele Diesel sunt disponibile in aproape 80 de tari, mentinand acelasi standard inalt cu care si-a obisnuit fanii.

Estetica street style si totodata glamour a brandului face deja parte din cultura urbana a tinerilor din intreaga lume care aleg Diesel.

Stiai ca figurinele LEGO depasesc populatia Pamantului?

Oare cine are cele mai multe modele de LEGO?

Vezi ce iti mai recomandam!

Diesel este compania internationala care se remarca printr-un design inovator si care produce o gama larga de piese de imbracaminte si accesorii ( curele, genti, ceasuri, bratari, lenjerie intima).

Brandul Diesel este lider in crearea de noi stiluri, de noi materiale, metode de confectionare si control al calitatii, pentru a garanta un produs final exceptional.

Brandul Diesel este un lider in moda hainelor din denim si casual prin amprenta de originalitate, care se regaseste in colectiile din fiecare an.

Atragand permanent noi admiratori din intreaga lume, cultul international pentru acest brand a depasit de mult timp meleagurile Italiei, locul unde s-a nascut compania. Cu toate ca brandul Diesel este in continua expansiune, filozofia sa este aceeasi ca atunci cand a fost creat: este un brand care inglobeaza pasiunea, individualitatea si siguranta de sine. Astazi, Diesel isi continua drumul si din ce in ce mai multi cumparatori il urmeaza.

Designul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Diesel nu urmeaza tendinte pre-stabilite. De aceea, nu este afectat de capriciile modei; este inovator si uneori un pic radical, dar intotdeauna acorda o atentie deosebita detaliilor si se concentreaza asupra alegerii unor materiale de calitate si tehnicilor de productie.

Colectiile Diesel de imbracaminte si accesorii o iau inaintea tendintelor si nu se incadreaza in tipare, cu un accent permanent asupra calitatii. Stilul Diesel este pana la urma un stil de viata pentru cine doreste sa-l urmeze.


Articolul primit 4.9 stele din 5 posibile si a fost considerat folositor de 93 mamici si tatici
- Publicat: Update: 2024-07-23 -

Trimite si prietenilor tai


Citeste si alte articole din categoria lifestyle


Ai vazut ultimele colectii?