Carti copii 1-2 ani - copilul descopera lumea prin intermediul unor carti atractive si povesti potrivite varstei

Carti copii 1-2 ani. In primii ani de viata copiii acumuleaza cele mai multe cunostinte iar parintii doresc sa le sporeasca deprinderile, sa le intensifice motivarea, puterea de concentrare si inteligenta. Cartile pentru bebelusi ajuta parintii sa descopere cum ii pot ajuta pe copii sa isi formeze o memorie puternica si flexibila.

Gaseste carti frumos ilustrate pentru copii de 1 - 2 ani chiar aici! - Verifica oferta chiar acum!

Pentru cei mici, categoria 1-3 ani, sunt recomandate cartile frumos ilustrate, cu povesti simple sau pur si simplu cu informatii - dar daca sunt carti "destepte", care sa si faca ceva - sa aiba ferestre de deschis, jetoane de tras, sunete, ceva interactiv - este si mai bine. Alte carti utile celor mai mici copii sunt cele cu diverse activitati - carti care ii provoaca pe parinti sa se joace in diferite moduri cu copilul si sa petreaca timp cu el.

Alege carti interactive pentru copii chiar de aici! - Oferta este de nerefuzat!

Colectia Scoala celor sapte pitici a editurii Litera ofera un program complex de activitati destinate dezvoltarii copilului de la nastere pana la scoala. Activitatile si exercitiile, precum si plansele color cu jocuri din fiecare carte va vor ajuta sa pregatiti copilul in toate domeniile instruirii prescolare, astfel incat el sa nu aiba dificultati atunci cand va deveni elev.

Pachetul 1-2 ani contine 9 carticele: Mare - mic. Casa mea. La tara. Cine este si cum face. Notiuni opuse. Bilute din plastilina. La plimbare prin oras. Cine este, ce este. Dar orice carte destinata grupei de varsta 1-2 ani este potrivita, mai ales daca parintii citesc des cu copilul, daca o fac cu intonatie, daca o fac cu placere, ca sa deprinda si copilul placerea lecturii.

Carti-jucarie pentru bebelusi gasesti chiar aici! - Intra sa alegi ceea ce-ti place!

Poti alege carti cu animale. Parintii arata copilului cum arata diverse animale si care este numele lor. Acest lucru trezeste curiozitatea copilului si se familiarizeaza cu ele. Este bine ca parintii sa le si spuna copiilor sunetele pe care le scoate fiecate animal in parte.

Poti alege carticele pentru copii 1-2 ani cu diverse tematici: animale domestice, animale salbatice, vehicule, membri ai familiei, activitati casnice, diverse obiecte des intalnite, numere, culori etc. Exista carti-jucarie, foarte apreciate de cei mici. Poti imbina invatatul cu joaca, fara ca cel mic sa se plictiseasca.

Exista carti interactive cu butoane care asociaza imaginea cu sunetul caracteristic: animale de la ferma, animale salbatice, autovehicule. Gaseste carti pentru baie online chiar aici! - Baita va fi sigur mult mai placuta! Poti alege carti speciale pentru baie, cu imagini simple dar foarte sugestive, care fac baita sa fie mai placuta.

Cartea cu primele mele cuvinte de la Girasol - Mama, copil, jucarie sunt printre primele cuvinte pe care le rosteste bebelusul. Invata-l cuvinte noi si obisnuieste-l pe micut cu sentimentul ca o carte ii va arata mereu lucruri interesante.

Mica mea carte despre este o serie dedicata copiilor de peste 1 an care incep sa invete primele cuvinte despre numere, forme, culori si tot ceea ce ii inconjoara. Cartile sunt realizate la dimensiuni mici, usor de manevrat, cu pagini cartonate si ilustrate cu imagini viu colorate si foarte sugestive.

Carte zornaitoare: Animale salbatice de la Girasol, Cartea mea vorbitoare - Primele animale - Girasol, Joaca-te si descopera Culorile - Girasol sunt carti care-i vor fascina pe micuti si ii vor invata cu placere noi cuvinte.

Vrei sa afli care sunt magazinele online de la care poti cumpara aproape orice pentru copilul tau ?

Vezi magazinele

Colectia primit 4.6 stele din 5 posibile si a fost considerata folositoare de 70 mamici si tatici

Trimite si prietenilor tai


Vezi si alte recomandari de carti pentru copii


Cele mai apreciate colectii de carti pentru copii

Carti