LEGO Star Wars - cele mai complexe seturi de LEGO pentru baieti din colectia Star Wars

LEGO Star Wars. Exista numeroase seturi de LEGO Star Wars care ii vor incanta pe fanii celebrului film. Pot construi nave cu detalii functionale, personaje, scene celebre de lupta.

Iata cateva dintre cele mai mari, faimoase si detaliate seturi de LEGO Star Wars care pot deveni un cadou de exceptie pentru un baiat. Afla modelele de Lego Star Wars pentru baieti.

Lego Star Wars Imperial Shuttle Tydirium, construieste impresionanta nava stelara Imperial Shuttle Tydirium, cu aripi reglabile pentru modul de zbor pentru a goni spre Endor cu Han Solo, Printesa Leia, Chewbacca si soldatii rebeli din Endor. Aceasta impresionanta nava apare in episodul VI Intoarcerea lui Jedi, cand are loc distrugerea celui de-al doilea Death Star al Imperiului in Razboiul stelelor. Nava stelara are aripi pliante pentru modurile de zbor si aterizare, tren de aterizare retractil si o carlinga care se deschide cu spatiu pentru 2 minifigurine. Este dotata si cu o trapa de acces care se deschide, sectiunea centrala care se deschide cu spatiu pentru mai multe minifigurine si 2 lansatoare actionate cu arc pentru a ataca navele stelare Imperiale care o urmaresc. Setul include minifigurinele Han Solo, Printesa Leia in costume Endor, cu arme, Chewbacca si 2 si soldati rebeli din Endor.

Colectioneaza personajele si navele Lego Star Wars preferate chiar de aici! Descopera nave faimoase, scene de lupta si figurine preferate!

LEGO Star Wars Duelul final Death Star, reconstituie epicul duel final dintre Luke Skywalker, Darth Vader si Imparatul Palpatine din filmul Razboiul Stelelor Episodul VI Intoarcerea lui Jedi. Acest set de Lego reda in detaliu sala tronului Imparatului Palpatine LEGO Star Wars de la bordul celui de-al doilea Death Star; el are o multime de detalii, precum sectiunile laterale rabatabile pentru a usura joaca, usile de intrare care se deschid, functia de saritura cu forta, scarile si podul care se pliaza, putul reactorului, si sectiunea detasabila cu tronul, tronul rotitor si functia escamotabila ascunsa a sabiei laser. Setul include 5 minifigurine: Luke Skywalker, Darth Vader, Imparatul Palpatine si 2 Garzi Regale, toti cu arme.

LEGO Star Wars Millennium Falcon, nava spatiala cu care Ben Kenobi reuseste sa scape din capcana Death Star. Nava LEGO Star Wars Millennium Falcon dispune de detalii extraordinare inclusiv de placute de fuselaj care se deschid pentru a dezvalui un interior detaliat, doua lansatoare de proiectile, ansamblu rotativ de lasere si un acoperis detasabil de cabina. Sunt incluse minifigurinele Han Solo, Luke Skywalker, Chewbacca, Ben Kenobi, Printesa Leia Organa si Darth Vader cu armele corespunzatoare.

LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer este nava flotei imperiale. Se poate roti manerul posterior pentru a tinti cu cele 8 tunuri sincronizate si pot fi actionate tragatoarele cu arc montate pe superstructura. Partea superioara se poate indeparta pentru a dezvalui interiorul cu detalii uluitoare, cu holograma imparatului Palpatine nemaivazuta pana acum, scaune rotative pentru echipaj, rastel de arme, punte si panou de comanda. Cu ajutorul acestei nave exceptionale pot fi recreate scene cu maleficul lord Sith Darth Vader din filmele clasice Razboiul Stelelor. Setul include 6 minifigurine cu arme: Darth Vader, 2 Stormtroopers, Navy Trooper imperial, plus 2 figurine noi unice: Imparatul Palpatine Hologram si un Mouse Droid.

Descopera jucarii Lego Star Wars ultimele aparitii chiar de aici! Afla care sunt cele mai puternice personaje, nave stelare si care sunt castigatorii scenelor de lupta!

LEGO Star Wars AT-AT este robotul blindat cu picioare AT-AT, care se poate deplasa pe toate tipurile de teren. Pilotul AT-AT si un Snowtrooper pot fi asezati in carlinga acestei puternice masini de lupta si misca capul pentru a tinti cu tragatoarele actionate cu arc. Plaseaza picioarele, declanseaza chepengul din caroserie si deschide trapele laterale pentru mai multe posibilitati de joaca. Setul include 5 minifigurine cu arme si un accesoriu: Sofer AT-AT, Generalul Veers, comandantul Snowtrooper si 2 Snowtroopers.

Vrei sa afli care sunt magazinele online de la care poti cumpara aproape orice pentru copilul tau ?

Vezi magazinele

Colectia primit 4.8 stele din 5 posibile si a fost considerata folositoare de 77 mamici si tatici

Trimite si prietenilor tai


Vezi si alte recomandari de Lego pentru copii


Cele mai apreciate colectii de jucarii-jocuri pentru copii

Figurine eroi Jucarii pentru bebe Jucarii pentru exterior Jucarii interactive LEGO Papusi Plusuri